• 146762885-12
  • 149705717

Вести

Electronica South China, productronica South China, Laser South China Изјава за одложување

Почитувани изложувачи, посетители и партнери,
Во согласност со Известувањето за суспендирање на одржувањето на изложби издадено од Специјалниот тим за превенција и контрола на епидемијата на пневмонија за изложбени активности во штабот за превенција и контрола на епидемијата на пневмонија на округот Баоан во општина Шенжен, од 25 октомври, Светскиот изложбен и конгресен центар Шенжен ќе прекине одржување изложби и настани.Со цел да се имплементира горенаведеното Известување, со жалење објавуваме дека Јужна Кина Меѓународна напредна електроника, автоматизација и ласерска изложба 2021 година (вклучувајќи електроника Јужна Кина, производроника Јужна Кина, Ласер Јужна Кина) и ко-лоцирани изложби China (Шенжен) Machine Vision Exhibition и Machine Vision Technology & Application Conference и South China Circuit Board Меѓународниот саем за трговија и набавки, закажан на 28-30 октомври 2021 година во Светскиот изложбен и конвенциски центар Шенжен, ќе бидат одложени за 23-25 ​​ноември 2021 година на истото место.

Во овој критичен момент, наш приоритет е да го заштитиме здравјето, безбедноста и успехот на нашите излагачи, посетители и партнери.Ја опслужуваме индустријата за електроника и фотоника во Кина од 2002 година и заедно поминавме низ тешкотии и времиња на жетва.Ги охрабруваме сите да останат сигурни и оптимисти за светлата иднина на Кина и нас самите.

Прифатете го нашето искрено извинување за какви било непријатности предизвикани од оваа промена, но вашата безбедност е наша најголема грижа.Ви благодариме на сите за вашата континуирана поддршка и се надеваме дека ќе ги добиете овие информации навреме и дека ќе можете соодветно да направите прилагодувања.Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не.

 

Shenzhen Atom Technology Co., Ltd ќе учествува на изложбата во ноември. Тогаш штандот бр. е 10H40. Тогаш ќе донесеме многу решенија за поврзување за клиентите.

 

Со нетрпение очекуваме да се сретнеме тогаш.

QQ图片20211026164832
Ви посакуваме се најдобро и добро здравје!

Со почит,

Messe Muenchen Шангај Co., Ltd.
26 октомври 2021 година

 


Време на објавување: Октомври-26-2021 година